Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φίλοι μου καλησπέρα σας. Σήμερα θα σας μιλήσω λίγο για μια προσπάθεια που κάνω εδώ και λίγους μήνες. Και αυτές τις μέρες αποφασίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί. Θα ξεκινήσουμε μία εκδήλωση και Θεού θέλοντος θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Μετά από πολλές συναντήσεις με τις τοπικές αρχές του Δήμου και της Περιφέρειας, θα γίνει στη Λάγκα η 1η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου το απόγευμα. Επίσης, θα καθιερωθεί ως η μοναδική στο νομό. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό. Ελπίζω να έχει επιτυχία και να είμαι περήφανη και στο τέλος της γιορτής. Πολύτιμος βοηθός στέκει όπως πάντα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκιωτών "Άγιος Νικόλαος". 
Το πνεύμα της γιορτής έχει ως εξής: οι γυναίκες του χωριού θα φτιάξουν πίτες, οι οποίες θα προσφερθούν στον κόσμο, μαζί με κερασμένο κρασί από τον Σύλλογο. Έτσι, για να μάθουν όλοι τις πίτες φτιάχνουν οι Κατσαούνησσες, και τι πίτες απολαμβάνουν όλοι οι Κατσαούνηδες. 
Το κλαρίνο και η ορχήστρα του Παναγιώτη Δήμτσιου θα συντροφεύει όλη την γιορτή. Γιατί με το φαγητό και το ποτό, επιβάλλεται το κέφι και ο χορός. Γι' αυτό λοιπόν, είστε όλοι προσκεκλημένοι να παρευρεθείτε για να περάσουμε καλά.
Σας στέλνω την πρόσκληση από τώρα:


Βάλτε στο μυαλό σας και προγραμματίστε το. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Θα σας περιμένουμε. Εις το επανιδείν φίλοι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου