Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΛΙΩΝΟΥΝ

Καλησπέρα και σήμερα.
Επειδή ο καιρός είναι αρκετά βελτιωμένος και τα χιόνια έχουν αρχίσει και λιώνουν, θα σας δείξω φωτογραφίες της Λάγκας με τα χιόνια μισολιωμένα. Οι φωτογραφίες είναι από την Τρίτη 8 του μήνα. Απολαύστε τοπίο:
Ο καταρράκτης κρυστάλλων πάνω από το χωριό. Λιώνοντας τα οι πάγοι στη διάρκεια της μέρας και παγώνοντας τη νύχτα, έχουν ενωθεί με το έδαφος. 

Και μια πιο κοντινή άποψη. Δεν είναι πολύ όμορφοι;

Να και η γάτα που λιάζεται στον χειμωνιάτικο ήλιο. Ποζάρει σαν έμπειρο μοντέλο. Μας παρατηρεί λες και είναι φύλακας του χωριού. Μήπως την ενοχλούμε γιατί με τις φωνές μας διαταράσσουμε την ηρεμία της φύσης;

Μία άποψη του χιονισμένου σχολείου.  Όμως ο δρόμος είναι πεντακάθαρος. Το χωριό είναι έτοιμο να καλωσορίσει όποιον θέλει να έρθει να απολαύσει χιόνι και ηρεμία σε μία παράξενα ζεστή ατμόσφαιρα. Για όσο υπάρχουν τα χιόνια ακόμα.

Παρόλο που ο καλός καιρός άρχισε να λιώνει τα χιόνια, αυτά επιμένουν να κρατούν το τοπίο κατάλευκο. Σχεδόν κρύβουν το χωριό από το βλέμμα μας. Και ποιος ξέρει; Μπορεί ο καιρός να ζέστανε, αλλά ο χειμώνας είναι ακόμα άρχοντας σ' αυτήν την γωνιά της χώρας. Ίσως έχει κι άλλες εκπλήξεις να μας προσφέρει. Ας περιμένουμε και θα δούμε.
Καλό απόγευμα να έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου